Marketing Mester

Nézz be a színfalak mögé!

Nézz és láss!

Lásd meg, amit senki se lát. Megmutatom neked hogyan dolgozik egy olyan online marketinges akinek ez a vérében van. Én abban hiszek, hogy az átláthatóság és a követhetőség a biztos alapja egy ideális jövőbeni együttműködésnek!

A szakmai múltamat, könnyedén ellenőrizheted a Linkedin profilomon. Mikor és hol dolgoztam, mivel foglalkoztam korábban, kikkel vagyok kapcsolatban. Szerintem aki az online marketing szakmában dolgozik, láthatónak és hitelesnek kell lennie.

Digitális világ

Már egészen korán „megfertőzött” a digitális világ. C64-től indultam (talán mond ez neked valamit), majd a kétezres évek közepén a weboldalak fejlesztése, illetve az információ átadás ezen formája rabul ejtett. Azóta is digitális „ősembernek” éreztem magam.

Az online világ ezen részével több mint 20 éve foglalkozom. Projektmenedzserként mindig előtérbe helyezem a vevői és felhasználói igényeket, több sikeres fejlesztési-értékesítési projektet vezettem korábban.

marketing mester digitális marketing szakértő

Nem állok meg soha

A tökéletességre való törekvés számomra alapvető dolog. Ezért sem tudok sokszor megállni, menni kell előre mindig. „Semmi sem tökéletes a feltalálás pillanatában.”

 

Felfedezni szuper dolog

Csodáltam a középkori felfedezőket, milyen új dolgokkal szembesülhettek az ő korukban. Mindig keresem a jobbat, a hatékonyabbat, azt, ami előre viszi azt amit csinálok.

Lépésről lépésre haladok

Fiatal koromban, azonnal akartam az eredményeket elérni. Azóta megtanultam, hogy ez általában csak lépésről-lépésre megy az embernek. Hol kisebb, hol nagyobb lépésekkel.

Csináld egyszerűen és most

Azt látom, hogy sokszor az emberek az egyszerű dolgokat is túlgondolják. Misztifikálják és halogatják azt a feladatot, amit max. 30 perc alatt el lehet végezni. Csináld meg most!

A te álmod lehet az én misszióm

Hiszek a kitartó munkában és lelkesedésben

Abban hiszek, hogy az online marketing egy komplex rendszer, amely egymásra épülő részekből áll össze. De milyen részekből áll? Te ismered ezeket annyira, hogy produktív módon alkalmazd? Én igen! Megmutatom neked miben tudok neked segíteni!

Egyetemi oktatás

Büszke vagyok arra, hogy immáron 4. éve, a Károli Gáspár egyetemen előadásokat tarthatok mesterszakos hallgatóknak. Büszke vagyok arra, hogy 3 tantárgy oktatásával is engem bíztak meg. Büszke vagyok arra, hogy több hallgató is ezt a szakmát választotta a kurzusaim után.

Értéket átadni

Büszke vagyok arra, hogy olyan „örökzöld” marketing tudásanyagokat hoztam létre, amelyek már számos vállalkozónak segítettek kiigazodni az online marketing útvesztőiben. Amihez nem kell az én szaktudásom, azt szívesen megosztom bárkivel.

Előadások és Rádióinterjú

Büszke vagyok arra, hogy több száz ember előtt, két előadásom is volt már, a Magyar Marketing Fesztiválon. Büszke vagyok arra, hogy az egyik előadással kapcsolatban rádióinterjú is készült velem. Bevallom nagyon izgultam, életem első elő interjúján.

Tartozni valahová

Büszke vagyok arra, hogy egy olyan online marketing cégnél dolgozom, akik 2007-ben Magyarországon elsőként lettek Google partnerek, és ez a cég azóta is Google Premier partner ügynökség. Büszke vagyok az együtt elért sikerekre!

Az én utam, az én választásom!

Amire szakmailag büszke vagyok!

Bővítenéd a vállalkozásod? Szükséged van egy szakértőre?

Együtt meg tudjuk csinálni!

small_c_popup.png

Kérj ingyenes 30 perces konzultációt most!

Adj esélyt a vállakozásodnak a fejlődésre!