Keresőoptimalizálás-SEO

Az "ingyen" a legszebb magyar szó? Semmi sincs ingyen...

"A web az ingyenesség tejjel-mézzel folyó Kánaánja, és ez nem ideológia, ez színtiszta közgazdaságtan"

A hirdetésekre senki sem kattint, én első "akarok" lenni az ingyenes találatok között. Nagyobbat nem is tévedhetsz...

keresőoptimalizálás-seo marketing mester digitális marketing tanácsadó01

Mint a süni tüskéi

Egy kifejlett sün tüskés kültakarója 5000-7000 tüskéből áll. Újszülött korában körülbelül 100 tüskéje van, amely ilyenkor még fehér és puha. Pontosan ilyen a keresőoptimlizálás is. Egy induló projekt elején, elég néhány fontosabb, de alapvető szabályt betartani, de idővel, akár több 100 apró részletre is oda kell figyelni a SEO munkák során. 

Ahogy fejlődik egy weboldal, úgy kell hónapról hónapra előrelépni, a keresőoptimalizálás állandó monitorozást és jelenlétet igényel. A SEO átlátható és mérhető, de egyben időigényes folyamat, amely szisztematikus munkával teremthet valós eredményeket.

Dolgozz Profival!

Valószínűleg te sem bíznád a házad kivitelezését egy segédmunkásra. Te utána néztél, hogy kit bízol meg, egy szakértelmet igénylő feladattal? Válassz olyan digitális marketing tanácsadót akik végigvezet téged az úton, aki tudja, hogyan fejlesztheted tovább weboldalad ingyenes forgalmát.

Több száz hazai vállalkozásnak segítettem már akár a nulláról építkezni a Google hirdetési rendszerében. Napi szinten kezelek kisebb-nagyobb költéssel rendelkező, akár “mammut” fiókokat is. Legyen szolgáltató céged vagy webshopod, nem fog gondot okozni a Google hirdetések kezelése.

"Ha valamiben jó vagy, ne csináld ingyen!"

SEO Erősségeim

Itt sem fényezem magam. Tudd, hogy napi szinten végzem több cég keresőoptimalizálási feladatait. Ismerem az apró-cseprő beállítási stikliket, tudom mit és miért teszek. Ha velem dolgozol akkor a vállalkozásod igényeihez és lehetőségeihez mérten fogom a keresőoptimalizálási lehetőségeket kihasználni, figyelembe véve a kéréseid és a piaci környezetedet is.

A SEO elemek alapos ismerete 93%
Magyar és Angol nyelvű projektek is 90%
Lokális keresőoptimalizálásban profi 95%
a SEO údonságok naprakész követése 98%

"Én is azt akarom, amit mindenki más, csak én jobban."

Mire számíthatsz, ha én végzem a vállalkozásod SEO feladatait?

Erről tudnod kell 1.

A Google szinte hónapról-hónapra változtatja a keresőoptimalizálással kapcsolatos algoritmusát.  2-3 hónap alatt kivezet fontos értékelési faktorokat, majd néhány hónap alatt bevezet olyan új megoldásokat, amelyek még a szakértőknek is komoly fejfájást okoznak. Érthető módon erőltetik a „felhasználói élmény” fogalmát, de emellett sok esetben a technikai újdonságaikat is előtérbe helyezik. Ennek ellenére, a találati listákban még mindig számos olyan gyenge minőségű oldal van az első 3 helyen, amelyek a mai kor színvonalát nem ütik meg. Rossz a design, lassú a betöltődés, élhetetlen a megjelenés mobilon, és végére nulla tartalom. 

Az akár több száz értékelési faktorra érdemes tekintettel lenni, ellenben ezek megfelelő alkalmazása rengeteg elégetett munkaórát igényel. Legyen ez egy technikai beállítás, egy lokális keresőoptimalizálási feladat, egy jól és hasznosan megírt blogcikk, vagy egy olyan linképítési cikk, amelyet komoly háttértudással kell kivitelezni. 

Egyelőre a mesterséges intelligencia (AI) nem komoly versenytárs, egy jó SEO szakértőnek. Alap feladatokra, elemzésekre, szövegírásos ötletelésre alkalmas, de a keresőoptimalizálás nem ennyiből áll. Segíti a munkát, de amíg a Google számára a kereső eredmények és az ott lévő hirdetések hozzák a „nagy pénzt”, nem várható változás. 20+ év „ráguglizok” szokása, nem fog megváltozni 1-2 év alatt, de ha igen, én ott leszek.

Tapasztalatom szerint, a keresőoptimalizálás csak szisztematikus építkezéssel6-18 hónapos, szívós SEO munka után lehet valóban kifizetődő. Ha egy olyan digitális marketing tanácsadóra van szükséged ehhez, aki segíteni tud ebben neked, keress bátran.

Erről tudnod kell 2.

A keresőoptimalizálás-SEO egyedüli alkalmazása nem varázsszer. Nem javaslom senkinek, hogy kizárólag erre építse üzleti vállalkozása online marketing alapjait. Részemről a komplex, az online marketing egészére kiterjedő együttműködésekben hiszek, az esetek nagy többségében ezek hozzák meg a valós sikereket.

Jó velük a közös munka

Ügyfeleim véleménye rólam:

Szeretnéd felturbózni és hatékonyabbá tenni az online marketingedet és ingyenes SEO forgalmadat?

Dőlj hátra, szisszents egy "tudás frissítőt", és vedd fel velem a kapcsolatot még ma! "Nem a pénz a legnagyobb érték az életben, hanem az idő."

keresőoptimalizálás-seo marketing mester digitális marketing tanácsadó
small_c_popup.png

Kérj ingyenes 30 perces konzultációt most!

Adj esélyt a vállakozásodnak a fejlődésre!