Facebook Hirdetés

Mindenki használja, az is, aki azt mondja, hogy nem!

"Csinálok egy posztot, teszek rá 3.000 Ft-ot, az jó lesz! " Persze...

Bemutathatnám neked, hogy mi az a Facebook hirdetés, de nem lopom az idődet. Te láttál már hatékony Facebook hirdetést?

google hirdetés marketing mester digitális marketing tanácsadó

Egyedül nem megy...

Facebook-Meta hirdetéseidet házon belül megoldod, esetleg kiadod egy amatőr „virtuális asszisztensnek”? Ennél a pontnál hasal el az összes Facebook hirdetési stratégia. A Facebook hirdetési rendszere is egyre bonyolultabb, szó szerint hetente érkezik valamilyen újdonság a fiókokba. Te vagy a megbízottad, fel vagytok erre készülve?

Ismertség erősítő, forgalom generáló, aktivitás ösztönző, érdeklődő gyűjtő, értékesítés növelő kampány? Sima képes, videós, galériás vagy katalógus alapú hirdetési formátum? Biztos lehetsz benne, hogy mindegyiket ismerem és napi szinten használom, minden elköltött forint (költség) a céged hasznára fog válni.

Dolgozz Profival!

A legtöbb cégnek, a Facebook közösségi média profilja szinte a második névjegye a weboldala után. Miért nem maxolod ki az ületi Facebook oldaladban rejlő potenciált? Válassz olyan digitális marketing tanácsadót akik megmutatja neked, hogyan fejlesztheted tovább Facebook hirdetési fiókodat. Láss tovább a Facebook poszt boost-on! 

A Meta-Facebook tanúsított digitális marketing szakértőjeként, több száz hazai vállalkozásnak segítettem már hatékony Facebook hirdetési stratégiát kialakítani. Legyen szolgáltató céged vagy webshopod, kicsi vagy nagy céged, nem fog gondot okozni a Facebook hirdetéseid profi kezelése.

"A hiba kijavításának első lépése a türelem"

Facebook Erősségeim

Nem fényezem magam. Tudd, hogy napi szinten használom a Google hirdetési rendszerét. Ismerem az apró-cseprő beállítási stikliket, tudom mit és miért teszek. Ha velem dolgozol akkor a vállalkozásod igényeihez és lehetőségeihez mérten fogom elkészíteni a Facebook kampányokat, figyelembe véve a kéréseid és a piaci környezetedet is.

Valós Facebbok hirdetés napi használat 92%
2 millió Ft feletti kampányok 90%
Naprakészen frissítésekből 95%
Minden kampánytípus ismerete 99%

"Milliónyi felhasználó facebookozik, miközben azt sem tudja, hogy közben internetezik is"

Mire számíthatsz, ha én kezelem a Facebook hirdetési fiókodat?

Erről tudnod kell 1.

A Facebook-Meta sem különbözik a másik óriástól, a hirdetési rendszerét kénytelen havi szinten alakítgatni. Valójában a fejlesztések kb. 30%-a az, amely igazából a hatékonyságot szolgálja, a többi sajnos felesleges, olyan pótmegoldások előtérbe helyezése, amelyre egy átlagos vállalkozásnak valójában semmi szüksége. A „nagytudású” marketinges megmondó emberek, már a Facebook mint közösségi média végét vizionálják, de a több mint 7 millió felhasználó még mindig tetemes mennyiség. Ráadásul ez a felhasználói réteg, a valóban értékes 30-60 éves, vásárlóerőben erőteljes közönség, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A Facebook-Meta a felesleges tiltásokkal, az ügyfélszolgálat nehéz elérhetőségével, nem könnyíti meg a vállalkozók életét. Véleményem szerint, aki üzleti céljai reális elérésére szeretné használni a Facebook hirdetési fiókját és üzleti eszközeit, annak állandó segítségre vagy mentorálásra van szüksége a hatékony működéshez.

Tapasztalatom szerint, a Facebook hirdetések a legtöbb cég részére, csak mint „szükséges rossz” jelenik meg a működésében. Kreatív üzenetekkel és „hűha” vizuális tartalommal, több  hónapos Facebook kampánykezelés után lehet valóban kifizetődő egy kis-közepes vállalkozás számára. Ha egy olyan digitális marketing tanácsadóra van szükséged ehhez, aki segíteni tud ebben neked, keress bátran.

Erről tudnod kell 2.

A Facebook-Meta hirdetések egyedüli alkalmazása nem varázsszer. Nem javaslom senkinek, hogy kizárólag erre építse üzleti vállalkozása online marketing alapjait. Részemről a komplex, az online marketing egészére kiterjedő együttműködésekben hiszek, az esetek nagy többségében ezek hozzák meg a valós sikereket.

Jó velük a közös munka

Ügyfeleim véleménye rólam:

Szeretnéd felturbózni és hatékonyabbá tenni az online marketingedet és a Facebook, Instagram hirdetéseidet?

Dőlj hátra, szisszents egy "tudás frissítőt", és vedd fel velem a kapcsolatot még ma! "Nem a pénz a legnagyobb érték az életben, hanem az idő."

facebook hirdetés marketing mester
small_c_popup.png

Kérj ingyenes 30 perces konzultációt most!

Adj esélyt a vállakozásodnak a fejlődésre!